Leírás
A spenótot egy leheletnyit megpároljuk, így megmarad üde zöld színe, magas vitamin- és ásványianyag-tartalma. Majd tápiókával krémesítjük és egy csipet fokhagymával ízesítjük, mikrozölddekkel meghintjük.
Jótékony hatás: a spenót kiugróan magas vas-tartalma sajnos tévhit, egy rossz helyre írt tizedesvessző okozta a gondot. Ami viszont igaz, hogy kiváló réz, cink, szelén és E-vitamin forrás, jelentős a kalcium és foszfor tartalma is, és rostban is gazdag.
Feltétek jellemzői:
Sült csirkemell: glutén-, tej-, laktóz-, tojás-, szója-, adalék- és hozzáadott cukormentes. Allergén: nincsen
Mini húsgolyó: glutén-, tej-, laktóz-, szója-, adalék- és hozzáadott cukormentes. Allergén: tojás
Növényi sajt: glutén-, tej-, laktóz-, tojás-, szója-, adalék- és hozzáadott cukormentes. Allergén: nincsen
Értékelések
Még nincsenek értékelések.